Onze tarieven voor verzenden:

Nederland:
Standaard pakket van maximaal 100x70x50 en maximaal 30 kg  €4,95
Een XL pakket €7,95 (dit is een pakket dat groter is dan 100x70x50)
Bestellingen vanaf €70,- worden gratis verzonden!!

Belgïe:
Een standaard pakket van maximaal 175 x 78 x 58 en maximaal 30 kg €8,51

Elke bestelling die voor 15 uur gedaan wordt, wordt dezelfde dag nog verzonden (met uitzondering van zondag en feestdagen). Als de bestelling in de envelop past, dan zullen we deze met een bubbeltjes envelop versturen. Eventueel teveel betaalde verzendkosten worden geretourneerd. Op brievenpost zit geen track en trace, uitgezonderd als het gewicht tussen de 250 en 2000 gram ligt. Alle pakketten (bestellingen zwaarder dan 2000 gram of met een afmeting die groter is dan brievenpost) worden standaard verstuurd met track en trace. Omdat we afhankelijk zijn van de bezorg dagen van PostNL, kan je met onderstaande tabel zien wanneer de bestelling verwacht kan worden. Deze tabel is gebaseerd op een bestelling voor 15 uur. Een bestelling na 15 uur wordt gewoonlijk 1 dag later bezorgd.

Besteldag Dag van levering
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Retourneren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Indien u een artikel wenst te retourneren kunt u dit het beste aan ons melden via de e-mail. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. U krijgt van ons een retourlabel waarmee U het artikel naar ons terug kan zenden. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief retour verzendkosten gecrediteerd*. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via kim@thedoglounge.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.”

 

Uitsluitingen op het retourneren van producten zijn onder andere verzegelde producten waarbij de verzegeling verbroken is, gebruikt speelgoed, koopjeshoek artikelen en producten met een houdbaarheidsdatum. De volledige uitsluitingen van retouren zijn terug te vinden in de algemene voorwaarden.

*Indien niet de gehele order retour wordt gezonden, zullen alleen de kosten van het geretourneerde product worden gecrediteerd.
*Toeslagen op verzendkosten zoals bijvoorbeeld ochtend of avond levering worden niet gecrediteerd.

Wilt u iets retourneren? Neem dan contact met ons op via de e-mail