Retourneren

Voor uw bestelling geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Heeft u een artikel ontvangen dat toch anders is dan uw verwachting, of is het artikel toch niet de juiste maat, geen probleem. Neem in dit geval contact met ons op, zodat we u kunnen helpen bij het retourneren van het product. Uiteraard verwachten we het product in de originele staat te ontvangen, dat wil zeggen schoon, met kaartjes, onbeschadigd, reukloos en vrij van hondenharen.

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, mits het een ondeugdelijk of foutief product betreft, dan nemen wij de kosten voor onze rekening.
De retourkosten kunnen we minimaliseren door een retour verzendlabel voor u aan te maken, dit is voordeliger dan wanneer u het pakket zelf verstuurt. Dit is alleen mogelijk binnen Nederland. De kosten hiervan zijn €5,50.

Uitsluitingen op het retourneren van producten zijn onder andere verzegelde producten waarbij de verzegeling verbroken is, gebruikte artikelen, custom artikelen, opruiming/sale artikelen en producten met een houdbaarheidsdatum. De volledige uitsluitingen van retouren zijn terug te vinden in de algemene voorwaarden.

Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour teruggestort worden, mits de artikelen in goede staat zijn ontvangen.*
Heeft u van hetzelfde artikel een andere maat nodig? Dan sturen we die u op zodra de verkeerde maat binnen is.

*Indien niet de gehele order retour wordt gezonden, zullen alleen de kosten van het geretourneerde product worden gecrediteerd.
*Toeslagen op verzendkosten zoals bijvoorbeeld ochtend of avond levering worden niet gecrediteerd.
*Het is mogelijk dat door een (gedeeltelijke) retourzending het restant van de order een waarde heeft welke onder de verzendkosten vrije drempel is gekomen. De verzendkosten worden dan alsnog in rekening gebracht.

Wilt u iets retourneren? Neem dan contact met ons op via de e-mail kim@thedoglounge.nl met vermelding van uw ordernummer.